Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa - Iata cum se prepara Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa.

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

 

Cu gust bun și fără risipă alimentară: Bruschete cu carnea rămasă. Transformăm carnea rămasă într-un preparat nou și savuros printr-o rețetă simplă de bruschete. Îți garantăm că te vei linge pe degete de bune ce ies. Pentru Reteta de bruschete savuroase cu carnea rămasă ai nevoie de doar câteva ingrediente: resturi de friptură, crema de brânză, usturoi, pâine.  

Ingrediente Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa: Carne rămasă (de la friptură sau alte preparate) 100 g cremă de brânză 1 cățel de usturoi Sare și piper, după gust Cremă de oțet balsamic fire de chives

Iata cum se prepara Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa:

Tăiați carnea rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri, în funcție de preferințe.

Într-un castron, amestecați crema de brânză cu usturoiul ras sau pisat, sare și piper, până obțineți o pastă omogenă.

Prăjiți sau rumeniți ușor bucățile de carne într-o tigaie încinsă sau la grătar pentru a le încălzi și a le căpăta o crustă ușor crocantă.

Încălziți puțin feliile de pâine în cuptor într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, până devin ușor crocante.

Întindeți o strat generos de cremă de brânză pe fiecare felie de pâine prăjită. Adăugați bucățile de carne încălzită deasupra cremei de brânză. Pentru un aspect și un gust final rafinat, stropiți bruschetele cu puțină cremă de oțet balsamic.

Serviți bruschetele calde, garnisite cu fire tocate de chives.

Acesta este un mod delicios și creativ de a refolosi carnea rămasă, reducând astfel risipa alimentară și pregătind în același timp o gustare savuroasă și apetisantă!

Este ideal sa nu irosim mancarea, asa ca poți pregăti și Piure de cartofi cu parmezan sau Bulete de cartofi servite cu o Salata de varza gustoasa.

Ingrediente Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

Ingrediente Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa:

Carne rămasă (de la friptură sau alte preparate)

100 g cremă de brânză

1 cățel de usturoi

Sare și piper, după gust

Cremă de oțet balsamic

fire de chives

Categorii

Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă

Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă

Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă - Cum se prepara Plăcintă cu ciuperci și

Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă

Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă

Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă - Cum se

Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica

Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica

Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica - Cum se prepara Cornuri cu branza sarata - R

Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid

Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid

Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid - Cum se prepara Tarta rustica cu ro

Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat

Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat

Reteta culinara Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat din categoria Ape

Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios

Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios

Reteta culinara Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios din categoria Aperitive / Garnitur

Tarta rustica cu rosii si cascaval

Tarta rustica cu rosii si cascaval

Reteta culinara Tarta rustica cu rosii si cascaval din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Rom

Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă

Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă

Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă - Cum se prepara Pâine umplută cu brâ