Reteta de mancarica de naut, bulgur si fasole rosii
Reteta culinara din categoria Mancaruri de post. Specific Franta. Cum sa faci Reteta de mancarica de naut, bulgur si fasole rosii
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Reteta de mancarica de naut, bulgur si fasole rosii
O reteta vegetariană rapidă si bună. https://www.blogulluicatalina.com/2023/07/mancarica-de-naut-bulgur-si-fasole-rosii.html Pentru reteta de Reteta de mancarica de naut, bulgur si fasole rosii avem nevoie de urmatoarele ingrediente: bulgur, naut, fasole rosie, rosii, sos de rosii, ceapa, patrunjel.
Ingredientele pentru Reteta de mancarica de naut, bulgur si fasole rosii 120 g bulgur 265 g năut aburit (conserva) 250 g fasole rosie (conserva) 8 roșii cherry 300 g sos de rosii de casa 1 lingura sos chermoula (patrunjel+usturoi+sare+ulei) 1 ceapă 2 linguri ulei de rapita sare piper pătrunjel proaspatIata cum se prepara Reteta de mancarica de naut, bulgur si fasole rosii
Fierbeti bulgurul timp de 8 minute in un litru de apa cu sare.
Curățați și tocați mărunt ceapa.
Se rumeneste in uleiul incins impreuna cu sosul chermoula. .
Se adauga sosul de rosii, rosiile cherry si 100 ml apa si se fierbe 5 minute.
Strecurați bulgurul fiert .
Puneți năutul, fasolea roșie fiartă (fără lichid), bulgurul și fierbeți împreună 5-8 minute.
Se condimentează și se ornează cu pătrunjel proaspăt.
Este buna atat calda cat si rece sub forma de salata.
Vezi si reteta de Mancare de naut cu zucchini.
Ingrediente Reteta de mancarica de naut, bulgur si fasole rosii
Ingredientele pentru Reteta de mancarica de naut, bulgur si fasole rosii
120 g bulgur
265 g năut aburit (conserva)
250 g fasole rosie (conserva)
8 roșii cherry
300 g sos de rosii de casa
1 lingura sos chermoula (patrunjel+usturoi+sare+ulei)
1 ceapă
2 linguri ulei de rapita
sare
piper
pătrunjel proaspat