Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval
Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval - Iata cum se prepara Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval.
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval
Special pentru pofticioși, astăzi vă împărtășim o rețetă simplă și delicioasă de plăcinte la tigaie Bune de nu te saturi mâncând din ele! Pentru Rețeta de plăcinte la tigaie cu brânză și cașcaval sunt necesare câteva ingrediente: făină, ouă, ulei, chefir, brânză, cașcaval.
Ingrediente Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval: aluat: 1 ou 1 linguriță de sare 2 linguri de ulei 500 g de chefir 750 g de făină 1 praf de copt Umplutură: 500 g de brânză telemea 500 g de cașcaval 2 ouăIata cum se prepara Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval:
Pentru a pregăti aluatul, amestecă oul, sarea, uleiul și chefirul într-un bol mare. Adaugă treptat făina și praful de copt, amestecând până obții un aluat omogen și elastic.
Într-un alt castron, amestecă brânza telemea și cașcavalul ras, apoi adaugă ouăle și amestecă bine.
Împarte aluatul în bucăți mai mici și întinde-le în foi subțiri. Pune umplutura pe jumătate din fiecare foaie, apoi acoperă cu cealaltă jumătate și presează marginile pentru a sigila plăcintele.
Încinge o tigaie antiaderentă, fără ulei. Pune plăcintele în tigaie și coace-le pe ambele părți până devin aurii și crocante. Și gata! Plăcintele tale la tigaie cu brânză și cașcaval sunt pregătite să fie savurate.
Poftă bună!
Vezi si reteta de Placinte din cartofi umplute cu sunca si cascaval.
Ingrediente Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval
Ingrediente Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval:
aluat:
1 ou
1 linguriță de sare
2 linguri de ulei
500 g de chefir
750 g de făină
1 praf de copt
Umplutură:
500 g de brânză telemea
500 g de cașcaval
2 ouă