Reteta de prajitura cu branza si cacao
Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Franta. Cum sa faci Reteta de prajitura cu branza si cacao
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Reteta de prajitura cu branza si cacao
Pare dificil de facut dar este foarte rapid si simplu Reteta de prajitura cu branza si cacao. Cel mai dificil este sa asteptam sa se raceasca, ideal de lasat o noapte la rece. Reeta keto/low carb, fara gluten Ingredientele neceare sunt: migdale, cacao, indulcitor, unt, branza vaci, ricotta, mascarpone, oua. https://www.blogulluicatalina.com/2022/04/cheesecake-prajitura-cu-branza-si-cacao.html
Ingredientele pentru Reteta de prajitura cu branza si cacao
Aluat :
120 gr de migdale macinate 2 linguri de cacao fara zahar 2 linguri indulcitor érithritol sau zahar 60 gr de unt semi-sarat topitUmplutura:
110 gr de branza de vaci de casa 250 gr de ricotta 80 gr de mascarpone 3 oua 1 lingurita aroma de vanille 90 gr indulcitor érithritol sau 100g de zaharIata cum se prepara Reteta de prajitura cu branza si cacao
Topiti untul. Amestecati migdalele macinate cu cacaoa si indulcitorul.
Adaugati untul si amestecati.
Ungeti forma si puneti hartie pe fund.
Puneti 2/3 din compozitie si etalati-o pe fundul formei, apasati cu o lingura.
Dati la rece.
Amestecati branza de casa cu branza ricotta si indulcitorul.
Incorporati mascarponele, ouale treptat si vanilia.
Amestecati.
Varsati compozitia peste aluatul cu cacao si decorati deasupra cu aluatul ramas.
Coaceti la 180 °C timp de 50 - 60 minute.
Lasati sa se raceasca, scoateti din forma si dati la rece cel putin 2 ore.
Minunat !
Vezi si reteta de Prajitura cu mere si nuci.
Ingrediente Reteta de prajitura cu branza si cacao
120 gr de migdale macinate
2 linguri de cacao fara zahar
2 linguri indulcitor érithritol sau zahar
60 gr de unt semi-sarat topit
110 gr de branza de vaci de casa
250 gr de ricotta
80 gr de mascarpone
3 oua
1 lingurita aroma de vanille
90 gr indulcitor érithritol sau 100g de zahar