Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si topping delicios de visine
Reţetă de preparare a papanaşilor. Reteta culinara de preparare a papanasilor cu smantana si topping delicios de visine din categoria Prajituri. Cum sa faci Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si topping delicios de visine
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si topping delicios de visine
Reteta de preparare a papanasilor Initial am vrut sa fac gogosi. Ulterior, m-am gandit sa experimentez si eu papanasii. Asa au aparut acesti papanasi, imbracati in smantana si scaldati in topping de visine! Mentionez din start ca am folosit ingrediente si cantitati dupa bunul plac, nu am urmat nicio reteta, asa ca va rog sa fiti indulgenti ! Cert este ca au iesit...un deliciu! Cu dedicatie pentru Miha fara de care nu as fi facut acesti papanasi :)))))
Ingrediente Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si topping delicios de visine
Reteta de preparare a papanasilor
300 gr branza vaci mai slaba
2 oua
4 lg zahar brut
2 pliculete de zahar vanilat
25 gr drojdie proaspata
o canita lapte dulce caldut
aprox 300 gr faina (daca mai trebuie puteti suplimenta cantitatea)
smantana grasa 30%
cateva linguri lapte dulce
visine congelate (sau proaspete, in sezon)
3 lg zahar
1 canita apa