Reteta simpla si usor de preparat de Mancare de spanac cu carne de pui

Mancare de spanac cu carne de pui - Curatam bine spanacul de impuritati, rupem coditele si il spalam in mai multe ape, dupa care il scurgem.

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Reteta simpla si usor de preparat de Mancare de spanac cu carne de pui

 

Dupa atata porc, am zis sa profit de legumele verzi din piata si am trecut deja la spanac si am facut o Reteta simpla si usor de preparat de Mancare de spanac cu carne de pui

Ingredinte pentru Reteta simpla si usor de preparat de Mancare de spanac cu carne de pui:

1 ceapa 2 pulpe de pui intregi 600 gr spanac proaspat 2 linguri ulei marar verde 1 lingura faina de naut sare piper negru macinat 2-3 catei de usturoi

Cum se prepara Reteta simpla si usor de preparat de Mancare de spanac cu carne de pui:

Curatam bine spanacul de impuritati, rupem coditele si il spalam in mai multe ape, dupa care il scurgem.

Intr-o cratita punem putina apa si cand aceasta clocoteste, adaugam putina sare si spanacul. Fierbem cateva minute, apoi il scurgem, pastrand zeama. Dupa ce s-a scurs, il maruntim putin cu un cutit.

Intr-o craticioara punem la rumenit in uleiul incins pulpele de pui portionate in bucati mai mici si cand acestea s-au albit bine, adaugam si ceapa tocata fin. Lasam ceapa sa se inmoaie bine si punem spanacul.

Stingem cu zeama in care a fost fiert si fierbem 10 minute.

Adaugam sare dupa gust, piper si faina de naut diluata in putina apa rece sau zeama de spanac. Fierbem pana se ingroasa, adaugam mararul si usturoiul tocat fin.

Daca va doriti o mancare deliciosa de spanac fara grasimi si fara prajire va recomandam reteta de Spanac cu ton , dar daca va doriti sa faceti dintr-un preparat banal ceva extrem de gustos incercati reteta de Mancare de spanac cremos

Pentru un aperitiv cu adevarat delicios recomandam cu drag reteta de Crema de branza cu somon pe blat de spanac

Ingrediente Reteta simpla si usor de preparat de Mancare de spanac cu carne de pui

1 ceapa

2 pulpe de pui intregi

600 gr spanac proaspat

2 linguri ulei

marar verde

1 lingura faina de naut

sare

piper negru macinat

2-3 catei de usturoi

Categorii