Rigatoni cu pui, ciuperci și legume – One Pot Pasta
Reteta culinara din categoria Paste. Cum sa faci Rigatoni cu pui, ciuperci și legume – One Pot Pasta
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Rigatoni cu pui, ciuperci și legume – One Pot Pasta
O nouă rețetă din seria nimic nu se aruncă, totul se transformă! ;) Pastele sunt preferatele mele, de ceva timp am descoperit o variantă mult mai rapidă și la îndemîna oricui, nu trebuie mare pricepere. După o revizie prin frigider și cămară, am descoperit suficiente ingrediente pentru o ”tigaie” cu paste, carne, legume, și brânză..
Ingrediente Rigatoni cu pui, ciuperci și legume – One Pot Pasta
Paste Rigatoni de la Barilla 500 g.
Ceapă roșie 1 bucată,
Ceapă galbenă 1 bucată,
Ardei kapia roșu 1 bucată,
Apio 1 tijă, optional,
Ciuperci champignon întregi 1 borcan cca. 350 g,
Ciuperci gălbiori conservate 1 borcan cca. 250 g,
Pulpă de pui gătită 1 bucată, ( friptură rămasă stingher prin frigider!),
Ulei de măsline 1 lingură,
Smântână de gătit 200 ml,
Sare iodată 1 linguriță,
Brânză (de oricare, dar să fie mai grasă!) cca. 100 g,
Parmesan ras 2 linguri.