Rigatoni cu pui, ciuperci și legume – One Pot Pasta

Reteta culinara din categoria Paste. Cum sa faci Rigatoni cu pui, ciuperci și legume – One Pot Pasta

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Rigatoni cu pui, ciuperci și legume – One Pot Pasta

 

O nouă rețetă din seria nimic nu se aruncă, totul se transformă! ;)  Pastele sunt preferatele mele, de ceva timp am descoperit o variantă mult mai rapidă și la îndemîna oricui, nu trebuie mare pricepere. După o revizie prin frigider și cămară, am descoperit suficiente ingrediente pentru o ”tigaie” cu paste, carne, legume, și brânză..  

Ingrediente Rigatoni cu pui, ciuperci și legume – One Pot Pasta

Paste Rigatoni de la Barilla 500 g.

Ceapă roșie 1 bucată,

Ceapă galbenă 1 bucată,

Ardei kapia roșu 1 bucată,

Apio 1 tijă, optional,

Ciuperci champignon întregi 1 borcan cca. 350 g,

Ciuperci gălbiori conservate 1 borcan cca. 250 g,

Pulpă de pui gătită 1 bucată, ( friptură rămasă stingher prin frigider!),

Ulei de măsline 1 lingură,

Smântână de gătit 200 ml,

Sare iodată 1 linguriță,

Brânză (de oricare, dar să fie mai grasă!) cca. 100 g,

Parmesan ras 2 linguri.

Categorii