Rinichi cu mustar.

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rinichi cu mustar.

Se curata rinichii, se taie in doua jumatati, li se inlatura partile albe si se taie apoi in felii subtiri de aproximativ 3-4 cm. Ceapa se curata si se da pe razatoare, apoi se caleste in untura(ulei de masline), se adauga rinichii si se prajesc la foc mare, pana ce scade sucul propriu. Se adauga apoi mustarul, smantana si se lasa inca vreo 10 minute sa fiarba sub capac. La final se sareaza si se servesc cu piure de cartofi si salata verde. O mancare din maruntaie de porc, pregatita cu smantana si mustar, totul servit cu o garnitura usoara si o salata acrita cu zeama de lamaie. Pofta buna!!!

Ingrediente Rinichi cu mustar.

Rinichi

smantana

untura(eu pun ulei de masline extravirgin)

ceapa

mustar

sare

condimente dupa gust.

600 g rinichi porc

100 ml smantana

30 g untura(ulei de masline extravirgin)

1 ceapa mica rosie

1 lingura mustar

sare,condimente dupa gust.

Categorii