Rinichi de porc cu usturoi

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rinichi de porc cu usturoi

Se spala rinichii,se taie in felii subtiri si se clatesc de cateva ori in apa rece.Usturoiul se curata si se piseaza impreuna cu cateva fire de patrunjel proaspat tocat,sau uscat.Se amesteca cu cca 100ml de apa.Intr-o tigaie se pun 3 linguri cu ulei la incins si se calesc rinichii timp de 20min la foc mediu,apoi se adauga usturoiul,se acopera cu un capac si se mai calesc 5 min la foc mic.Daca va plac mai uscati,dupa aceste 5 min,se da capacul deoparte si se mai calesc 5 min.Se servec cu mamaliga calda.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Ingrediente Rinichi de porc cu usturoi

6 rinichi de porc

4 catei de usturoi mari

3 linguri cu ulei

patrunjel

sare

Categorii