Risotto cu ciuperci si Gorgonzola
Reteta culinara Risotto cu ciuperci si Gorgonzola din categoria Mancaruri de legume. Cum sa faci Risotto cu ciuperci si Gorgonzola
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Risotto cu ciuperci si Gorgonzola
INGREDIENTE
Ingrediente Risotto cu ciuperci si Gorgonzola
Pentru ciuperci:
2 linguri ulei de masline
1 catel de usturoi, feliat
250 grame ciuperci proaspete, feliate
cimbru proaspat
Pentru risotto:
1 litru supa de legume (se poate obtine din cub concentrat)
1 1/2 linguri ulei de masline
1 ceapa mica, alba, tocata
320 grame orez pentru risotto (cu bob rotund)
60 ml vin alb sec
100 grame Gorgonzola (eu am folosit Dolce)
20 de grame unt
20 de grame Parmezan ras
piper, sare