Risotto cu ciuperci si Gorgonzola

Reteta culinara Risotto cu ciuperci si Gorgonzola din categoria Mancaruri de legume. Cum sa faci Risotto cu ciuperci si Gorgonzola

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Risotto cu ciuperci si Gorgonzola

 

INGREDIENTE
Pentru ciuperci: 2 linguri ulei de masline 1 catel de usturoi, feliat 250 grame ciuperci proaspete, feliate cimbru proaspat Pentru risotto: 1 litru supa de legume (se poate obtine din cub concentrat) 1 1/2 linguri ulei de masline 1 ceapa mica, alba, tocata 320 grame orez pentru risotto (cu bob rotund) 60 ml vin alb sec 100 grame Gorgonzola (eu am folosit Dolce) 20 de grame unt 20 de grame Parmezan ras piper, sare

Ingrediente Risotto cu ciuperci si Gorgonzola

Pentru ciuperci:

2 linguri ulei de masline

1 catel de usturoi, feliat

250 grame ciuperci proaspete, feliate

cimbru proaspat

Pentru risotto:

1 litru supa de legume (se poate obtine din cub concentrat)

1 1/2 linguri ulei de masline

1 ceapa mica, alba, tocata

320 grame orez pentru risotto (cu bob rotund)

60 ml vin alb sec

100 grame Gorgonzola (eu am folosit Dolce)

20 de grame unt

20 de grame Parmezan ras

piper, sare

Categorii