Risotto cu pui şi ciuperci si crème fraiche

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Risotto cu pui şi ciuperci si crème fraiche

: Se amesteca toate ingredientele, se pun intr-o tava de ceramica termorezistenta sau in ce tava aveti in dotare si se da la cuptor la foc mediu. Cand bobul este aproape fiert, se presara parmezanul sau felii de mozzarella si se mai lasa un pic la cuptor. Si gata ! Se poate servi alaturi de o salata.

Ingrediente Risotto cu pui şi ciuperci si crème fraiche

1 piept de pui dezosat

fără piele

tăiat cubuleţe

250 gr ciuperci

100gr orez pentru risotto

300 ml bulion de pui sau de legume (sau supă preparată din cubuleţe de concentrat)

200 gr crème fraiche,1 ceapă mică taiata mărunt

sare

piper

nucsoara

oregano

100 gr parmezan sau mozzarella.

Categorii