Risotto de quinoa si ciuperci
Inlocuieste clasicul orez cu quinoa si vei obtine un preparat low carb, ideal chiar si pentru cina!
Instructiuni de preparare Risotto de quinoa si ciuperci
Intr-o cratita prajiti ceapa tocata in ulei de masline. Apoi adaugati ciupercile taiate felii si caliti cateva minute.
Se adauga quinoa si se caleste repede.
Se acopera cu apa, se adauga cubul de supa si se fierbe timp de 40 minute la foc mediu, amestecand din cand in cand.
Cand quinoa a absorbit toata apa, se adauga smantana de soia si se amesteca bine. Fierbeti aproximativ 5 minute pana cand risotto are textura potrivita.
Gata, ati gatit Risotto de quinoa si ciuperci!
Ingrediente Risotto de quinoa si ciuperci
100 gr de quinoa alba
100 gr quinoa rosie
1 ceapa
200 gr ciuperci de champignons
200 ml smantana de soia
ulei de masline
1 cub de supa
500 ml apa