Risotto speck e gorgonzola (orez cu gorgonzola si bacon)

Timp de preparare 30 ore si 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Risotto speck e gorgonzola (orez cu gorgonzola si bacon)

Topim untul intr-o cratita si distuim 1 minut ceapa tocata, amestecand cu o lingura.Adaugam orezul si il prajim 2 minute la foc mare, amestecad continuu.

Adaugam supa, dam focul mai incet si fierbem orezul pana cand devine "al dente" (se fierbe circa 18 minute) mestecand tot timpul.

Adaugam la final gorgonzola si baconul taiat fideluta, amesteca bine si stingem focul. Saram si piperam dupa care orezul nostru e gata sa fie servit.

Ingrediente Risotto speck e gorgonzola (orez cu gorgonzola si bacon)

300 g orez

100 g bacon

100 g gorgonzola

50 g unt

1 ceapa tocat marunt

supa de carne

sare, piper.

Categorii