Roşii cu brânză şi plante aromatice la cuptor
Este o reţetă simplă si delicioasă de vară
Instructiuni de preparare Roşii cu brânză şi plante aromatice la cuptor
Ingrediente Roşii cu brânză şi plante aromatice la cuptor
1. Roşii rotunde de grădină
2. Brânză sau caş, merge şi brânză de burduf, mozzarella sau orice specialitate aveţi (apropo, caşul usor copt sau opărit seamănă foarte mult la gust cu mozzarella!)
3. Verdeaţă & Ierburi aromatice, eu am folosit: pătrunjel, busuioc proaspăt, oregano proaspăt, mărar. Folositi ierburile uscate dc nu aveti proaspete.
4. Condimente: sare (dc brânza e sărată nu e nevoie), piper (puţin de tot)
Opţ. dovlecel sau vinete
Opţ ulei rezistent la temperaturi mari (de măsline, de susan, ghee, de cocos dezodorizat)
Eu am folosit 5 roşii, cam 100 g caş, jum.de dovlecel, toate ierburile câte 1 fir. Roşiile şi dovlecelul ar fi bine să fie micute. Pentru ca atunci când servim, să putem lua ,,sandviciul'' întreg. Dacă îl vom tăia, va curge tot sucul din el.