Rondele de ceapa pane

Timp de preparare 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rondele de ceapa pane

Se bat ouale cu sare,piper,cimbru,boia dulce de ardei dupa gust. Cepele se curata de coaja, se spala ,se taie bucati (rondele) intregi mai groase. Se trec prin lapte, se lasa la zvantat , dupa care fiecare bucata intreaga se desface in rondele individuale. Se trec prin amestecul de faina si pesmet, ou batut , din nou prin amestecul de faina si pesmet si se prajesc pe ambele parti in putin ulei de masline. Dupa prajire se scot pe un prosop de hartie pentru indepartarea surplusului de ulei. Pot fi garnitura perfecta pentru orice tip de friptura sau preparat pe baza de peste, dar si un aperitiv grozav.

Ingrediente Rondele de ceapa pane

2 oua

o ceapa uscata alba

o ceapa uscata rosie

cca 100 ml lapte

sare

piper negru macinat

cimbru macinat

boia de ardei dulce

ulei de masline extravirgin

faina

pesmet

Categorii