Rosii umplute - simplu si gustos
Puteti folosi in loc de rosii: ardei, dovlecei.
Instructiuni de preparare Rosii umplute - simplu si gustos
Taiati capacul de la rosii si scoateti miezul. Pastrati palariile si aranjati rosiile intr-un vas de copt.
Se toaca ceapa cu catelul de usturoi si patrunjel.
Adaugati acest amestec la carnea tocata.Puneti sare, piper si amestecati bine.
Puneti putin orez crud in partea de jos a fiecarei rosii, astfel incat sa absoarba excesul de zeama.
Puneti carnea tocata in fiecare rosie.
Puneti palaria la fiecare rosie si puneti in cuptor la 45 de minute la 180° C.
Gata!
Ingrediente Rosii umplute - simplu si gustos
6 rosii frumoase
500 gr carne de carnati sau carne tocata
1 ceapa
1 catel de usturoi
1 lingura de orez
sare
piper
patrunjel