Rostbif-acoperit cu mirodenii

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rostbif-acoperit cu mirodenii

Incalzim cuptorul la faza de gratar cu cuptor impreuna la 250 de grade. Carnea o spal dar daca are o pielita de grasime o las ptr ca la gratar se topeste,oung bine pe toate partile cu mustar dupa care cu ulei de masline si o pun pe o tava de copt cu pergament.O las 5 minute pe o parte la temperatura de 250 de grade si 5 minute pe cealalta parte dupa care cobor temperatura la 180 de grade si o frig 20-25 de minute.Cit carnea se frige maceresc toate mirodeniile impreuna cu usturoiul si cind scot carnea din cuptor o ung cu pasta de mirodenii.Olas inca 5 minute in cuptorul stins dupa care o servesc taiata felii subtiri cu cartofi mici copti.Este foarte gustoasa asa friptura chiar daca in mijloc carnea mai este inca un pic in singe.Daca doriti mai coapta se mai lasa 5 minute la fript .Este o friptura usoara si foarte gustoasa.

Ingrediente Rostbif-acoperit cu mirodenii

1.500-2kg de carne-antricot-cotlet-lasat intreg netaiat felii

mustar dijon cu boabe

sare groasa de bucatarie

piper macinat

ramura de rozmarin

ramura de thimin

2linguri de boabe de piper rosu

verdeata de patrunjel

4linguri de ulei de masline

4 catei de usturoi

Categorii