Rulada apertiv cu crema de branza albastra si sunca
Reteta culinara Rulada apertiv cu crema de branza albastra si sunca din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Rulada apertiv cu crema de branza albastra si sunca
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Rulada apertiv cu crema de branza albastra si sunca
Pentru reteta cu nr 700, v-am adus o rulada eleganta, dar care este usor de preparat. Sa ne auzim cu bine si la 1000
Ingrediente Rulada apertiv cu crema de branza albastra si sunca
Pentru rulada:
2 legături pătrunjel proaspăt,
4 oua
1 vârf de cuţit cu sare,
100 g smântână,
1 vârf de cuţit cu piper negru,
80 g făină,
1 linguriță rasă de
Praf de copt cu Șofran Dr.Oetker,
20 g amidon din porumb Gustin
Dr.Oetker.
Pentru umplutură:
70 g brânză albastră
200 g smântână,
250 g brânză de vaci proaspătă,
1 vârf de linguriţă de muştar,
25 g verdeaţă - am folosit marar si patrunjel
1 vârf de cuţit cu sare,
1 vârf de cuţit cu piper negru,
4 felii de sunca sau bacon