Rulada apertiv cu crema de branza albastra si sunca

Reteta culinara Rulada apertiv cu crema de branza albastra si sunca din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Rulada apertiv cu crema de branza albastra si sunca

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Rulada apertiv cu crema de branza albastra si sunca

 

Pentru reteta cu nr 700, v-am adus o rulada eleganta, dar care este usor de preparat. Sa ne auzim cu bine si la 1000

Ingrediente Rulada apertiv cu crema de branza albastra si sunca

Pentru rulada:

2 legături pătrunjel proaspăt,

4 oua

1 vârf de cuţit cu sare,

100 g smântână,

1 vârf de cuţit cu piper negru,

80 g făină,

1 linguriță rasă de

Praf de copt cu Șofran Dr.Oetker,

20 g amidon din porumb Gustin

Dr.Oetker.

Pentru umplutură:

70 g brânză albastră

200 g smântână,

250 g brânză de vaci proaspătă,

1 vârf de linguriţă de muştar,

25 g verdeaţă - am folosit marar si patrunjel

1 vârf de cuţit cu sare,

1 vârf de cuţit cu piper negru,

4 felii de sunca sau bacon

Categorii