Rulada cu cascaval si bacon
Reteta culinara Rulada cu cascaval si bacon din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Rulada cu cascaval si bacon
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Rulada cu cascaval si bacon
"Retete festive de iarna"
INGREDIENTE
Aluatul se intinde o foaie pe suprafata de lucru infainata si se netezeste putin cu sucitorul.
Se unge cu ketchup pe toata suprafata.
Se pun felii de cascaval pe toata suprafata.
Se pun deasupra felii de bacon si se ruleaza strans.
Se taie felii de aprox 4-5 cm.
Se pun in tava tapetata cu hartie de copt.
Se ung cu galbenus de ou si se baga in cuptorul preincalzit la 180 de grade C.
Se tin in cuptor pana se rumenesc frumos. (circa 1 ora)
Se pot consuma calde sau reci.
Pofta Buna!
Ingrediente Rulada cu cascaval si bacon
520g aluat foietaj proaspat (2 foi)
200g cascaval feliat
200g bacon feliat
50ml ketchup
1 galbenus pentru uns