Rulada cu spanac
Reteta culinara Rulada cu spanac din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Rulada cu spanac
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Rulada cu spanac
Una dintre cele mai gustoase rulouri de aperitiv.
50 gr spanac 4 oua 4 linguri ulei 4 linguri lapte 170 gr faina 1 plic praf de copt sare 1 cutie crema de branza / 200 gr 200 gr salam / suncaSe amestecă ouăle timp de 2-3 minute cu un praf de sare. Adăugați uleiul și laptele și amestecați încă un minut.
Adaugam faina si praful de copt si amestecam cu o spatula.
Spalam spanacul si il curatam de coasta centrala. Uscam excesul de apa cu servetele si il tocam grosier. Adăugați spanacul peste amestecul de ouă și amestecați.
Tapetați o tavă cu hârtie de copt și întindeți compoziția cu o spatulă. Dam compozitia in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 20-25 de minute sau pana incepe sa se rumeneasca usor pe margini.
După ce scoateți rulada din cuptor, lăsați-o să se răcească. Întindeți crema de brânză pe toată suprafața sa și apoi adăugați salamul. Fugeam cu ajutorul hârtiei. Se lasa la frigider 20 de minute (sau se taie imediat asa cum am facut eu). Am avut un pic de crack, dar nu-mi pot explica cât de gustos este.
Ingrediente Rulada cu spanac
50 gr spanac
4 oua
4 linguri de ulei
4 linguri de lapte
170 gr faina
1 plic praf de copt
sare
1 cutie crema de branza/ 200 de gr
200 gr salam/sunca