Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu

Galbenusurile frecate un pic cu uleiul si sarea se amesteca cu piureul de spanac bine scurs, se adauga si smantana, se pipereaza. Albusurile se bat spuma tare cu un pic de sare, se incorporeaza in preparat,apoi se adauga faina cernuta cu praf de copt. Se toarna in tava tapetata cu hartie pentru copt si se da la copt cca. 13 minute. Se desface calda de pe hartie cu lama unui cutit si se lasa sa se racoreasca. Pregatim umplutura, calind ceapa tocata fin impreuna cu ciupercile felitate si cubulete de ardei kapia, se sareaza si condimenteaza si se lasa sa scada bine sucul. Se da pe pe foc si se lasa sa se raceasca. Se dau la blender branzeturile cu smantana si la urma incorporam si legumele calite. Ungem blatul cu spanac, apoi rulam strans cu ajutorul unui prosop sau chiar cu hartia pentru copt. Se da la rece o ora inante de a felia. Pofta buna!

Ingrediente Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu

blat:

4 oua

150 g smantana

1 plic de praf de copt

sare

5 linguri de faina

200 g piure de spanac (daca este congelat

se lasa de seara pana a 2 a zi sa se scurga foarte bine)

1 lingura de ulei

piper

Umplutura:

100 g branza feta

100 g smantana

200 g telemea rasa

200 g ciuperci proaspete

1/2 ceapa mai mica

un strop de ulei

sare

piper

condimente uscate

1 ardei kapia mare

Categorii