Rulada de carne de miel -2- reteta pentru Lenuta

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulada de carne de miel -2- reteta pentru Lenuta

Tocam carnea de miel si o amestecam bine cu oul crud, feliile de paine, ceapa si usturoiul tocate marunt, mararul, sarea , piperul si boiaua, pana cand obtinem o pasta consistenta. Intindem compozitia pe o folie de aluminiu, presarata cu pesmet. Punem peste un strat de piure, obtinut prin fierberea si apoi zdrobirea cartofilor, iar la mijloc , morcovul intreg bine fiert in apa cu sare. Rulam folia cu tot cu pasta noastra pana formam un sul. Asezam sulul intr-o tava, desfacem folia de deasupra, ungem cu sos obtinut din mustar cu ulei si dam la cuptor . Cand este gata, o lasam la racit si apoi o taien in felii apetisante. Se serveste cu mazare si salata de sfecla. Pofta buna !!!!. CUGETARE : Arta culinara este mijlocitoare intre poezie si sculptura. - parafrazare dupa J.P RICHTER : Die Malrei ist die Mittlerin zwischen Poesie und Plastik

Ingrediente Rulada de carne de miel -2- reteta pentru Lenuta

250 g carne de miel

3 felii de paine muiate in apa si stoarse

2 cepe

1 capatana usturoi

marar tocat

1 ou

sare

piper

boia

2 lingurite de mustar

1 lingura de ulei

2 linguri pesmet

2 cartofi

1 morcov.

Categorii