Rulada de carne de miel - reteta pentru Lenuta

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulada de carne de miel - reteta pentru Lenuta

Tocam carnea de miel, si o amestecam bine cu 1 ou crud, feliile de paine, ceapa si usturoiul tocate fin, mararul, sarea, piperul si boiaua, pana cand obtinem o pasta consistenta. Intindem pasta noastra pe o folie de aluminiu, presarata cu pesmet. Asezam in lung cele 2 oua ramase, fierte tare si bineinteles decojite. Rulam folia cu tot cu compozitiaq pana se formeaza un sul. Asezam sulul intr-o tava , desfacem folia de deasupra pastei, ungem cu un sos de mustar (mustarul frecat cu uleiul ) si dam la cuptor. Cand este gata (verificam cu o scobitoare sau un chibrit pe care il introducem in compozitie, stiti dumneavoastra ) lasam rulada la racit si o taiem in felii apetisante. Se serveste cu pilaf si salata de varza. Pofta buna! CUGETARE : Placerile cele mai mari sant cele mai rare ( DEMOCRIT )

Ingrediente Rulada de carne de miel - reteta pentru Lenuta

250 carne de miel

3 felii de paine muiate in apa si stoarse

2 cepe

1  capatana usturoi

sare

piper

boia

marar tocat,3 oua

2 lingurite de mustar

2 linguri pesmet

1 lingura de ulei.

Categorii