Rulada de carne de vita invelita in piept de pui
Am fost nevoita sa inventez o astfel de reteta fiindca nu imi mai incapeau lucrurile in congelator. rulada mea este faraou si chaminioane fiindca era doar de incercare dar le-am bagat si pe ele in reteta pt un gust mult mai bun.
Instructiuni de preparare Rulada de carne de vita invelita in piept de pui
Se pune carnea tocata intr-un bol si se amesteca cu cele 3 oua crude. se condimenteaza si se pune patrunjelul(daca vreti puteti sa adaugati si 3 boabe de usturoi pisate in carne).
Intr-o tava de chec se aseaza o folie de aluminiu mai mare. Pieptul de pui feliat si batut ca si un snitel si aseaza in tava unul langa celalalt (trebuie sa fie suficient de lung ca sa cuprinda carnea de vita, daca nu o cuprinde nu conteaza, oricum in cuptoro sa scada, daca nu o sa lasati cateva fasii de pui ca sa le puneti peste carne) nu conteaza daca carnea este imbracata in totalitae in pui.
Se pune un strat de 3 cm de carne tocata in tava de chec peste pieptul de pui. Oul fiert se feliaza si feliile se distribuie in toata rulada. Chaminioanele tocate si data un clocot la fiert si pun peste ou. Maslinele fara seminte se pun si ele (se pot adauga si cateva felii de cascaval, o sa dea un gust si mai bun).
Se pune toata carne de vita peste toate celelalte in tava.
Pieptul de pui se aseaza peste carnea tocata si se invarte in folie.
Se da la cuptor la 180 de grade 35 de min dupa care se da folia jos si se mai pune 5 min.
Ingrediente Rulada de carne de vita invelita in piept de pui
500 gr carne tocata de vita
1 caserola piept de pui
10-15 masline
1 ou fiert
3 oua crude
3 champinioane
condimente(sare, piper, boia)
patrunjel