Rulada de carne tocata cu dulceata de ardei iute si carnati

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulada de carne tocata cu dulceata de ardei iute si carnati

Intr-un vas, se pune carnea tocata impreuna cu oul, pesmetul si miezul de paine inmuiat in apa calduta si stors bine. Se adauga boiaua si patrunjelul, iar la final, usturoiul pisat. Se amesteca bine, apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza bine. Pe o bucata de hartie de copt, se pune jumatate din cantitatea de carne si se intinde cu ajutorul sucitorului in forma dreptunghiulara. Se unge cu dulceata de ardei iute, iar deasupra se pune nuca taiata grosier. Se ruleaza, ajutandu-ne de hartia de copt, apoi se transfera in tava in care se va coace, tapetata cu hartie de copt. Se intinde si restul de carne. Carnatii se taie in doua (eu i-am taiat pentru ca erau incovoiati si pt a putea rula mai bine carnea), se asaza pe lungime si se incepe rularea cu ajutorul hartie de copt. Pe la jumatatea rularii, se unge o fasie de carne cu putina dulceata de ardei iute si se continua rularea. Se transfera in tava si se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade C. Se coace in jur de 30 de minute, se urmareste cand este gata. Este grozav de buna si calda. Pofta buna!

Ingrediente Rulada de carne tocata cu dulceata de ardei iute si carnati

1 k carne de porc

tocata

1 ou

sare

piper dupa gust

1 lgt boia dulce

patrunjel verde tocat

2 lg pesmet

miezul de paine de la 2 felii

3 catei de usturoi

2 lgt dulceata de ardei iute

nuca taiat grosier

2 buc carnati

Categorii