Rulada de ciuperci
Aceasta rulada este foarte buna pentru o masa festiva si chiar pentru meniul nostru de zi cu zi!
Instructiuni de preparare Rulada de ciuperci
Spalam ciupercile de eventualele impuritati, le taiem in 4 si le punem la fiert. Intre timp taiem o ceapa si o calim in cateva linguri de ulei.
Cand ciupercile sunt fierte, le scurgem bine de zeama si le tocam in robotul de bucatarie cat de marunt ne place. Daca nu aveti robot, le tocati cu cutitul bucatele mai mici.
Batem 5 oua cu sare si piper si le amestecaam cu ciupercile gata taiate.
Spalam mararul si-l tocam si apoi il adaugam ciupercilor. Amestecam totul foarte bine si mai punem in compozitie 2 linguri de faina pentru o mai buna inchegare a ruladei.
Ungem o forma de yenna sau teflon cu unt si apoi o tapetam cu pesmet si turnam compozitia de ciuperci.
Preincalzim cuptorul la 180 C si coacem rulada pana se rumeneste.
Se poate consuma si calda si rece! Pofta buna! este senzationala! :-)
Ingrediente Rulada de ciuperci
1 kg ciuperci champignon
1 ceapa medie
2 linguri faina
o mana de marar verde
5 oua
sare
piper si pesmet