Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii
Reteta culinara Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Germania. Cum sa faci Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii
Daca vreti sa va impresionati musafirii cu un aperitiv aratos, gustos, rafinat dar in acelasi timp usor de pregatit, aceasta este reteta ! Remarcati va rog ca nu contine nici un pic de faina si foarte putina grasime. Numai bine pentru silueta ! Si eu am preparat rulada aceasta prima oara nu demult, am ramas foarte incantata de culoarea ei vie, de gustul rafinat si proaspat in acelasi timp.
Ingrediente Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii
20 g de unt
450 g de spanac congelat
4 oua
125 g de creveti gata fierti -eu nu am avut,si i- am inlocuit cu 2 linguri de icre rosii de somon
200 g de somon afumat
300 g de branza de vaca proaspata
3 linguri de smantana groasa
piper
sare
2-3 foi de salata