Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii

Reteta culinara Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Germania. Cum sa faci Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii

 

Daca vreti sa va impresionati musafirii cu un aperitiv aratos, gustos, rafinat dar in acelasi timp usor de pregatit, aceasta este reteta ! Remarcati va rog ca nu contine nici un pic de faina si foarte putina grasime. Numai bine pentru silueta ! Si eu am preparat rulada aceasta prima oara nu demult, am ramas foarte incantata de culoarea ei vie, de gustul rafinat si proaspat in acelasi timp.

Ingrediente Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii

20 g de unt

450 g de spanac congelat

4 oua

125 g de creveti gata fierti -eu nu am avut,si i- am inlocuit cu 2 linguri de icre rosii de somon

200 g de somon afumat

300 g de branza de vaca proaspata

3 linguri de smantana groasa

piper

sare

2-3 foi de salata

Categorii