Rulada de vitel cu caise si prune uscate.

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulada de vitel cu caise si prune uscate.

Pregatire: Muschiul de vitel se spala,se curata de pielite si se taie in doua pe lungime,astfel incat sa rezulte doua bucati a 0,750kg.Bucatile se intind sub forma de dreptunghi. Cascavalul se rade, Caiselor si prunelor li se scut samburii,daca au,apoi se pun in vinul alb pentru 30min. Gogosarii se taie in felii, Preparare: Pe muschiul de vitel se intinde cascavalul ras,peste el se pun prunele si caisele scoase din vin si gogosarii.Condimentati.Muschiul se ruleaza strans.Se transfera pe folie de aluminiu,pregatita din timp,unsa cu putin ulei.Se strange bine la capete.Rulourile se trasfera intr-o tava in care punem apa cu vinul ramas,crenguta de cimbru si usturoiul intreg necuratat.Nivelul apei sa fie la o treime din rulou.Se da la cuptorul incins dinainte,la foc mic,40 de min. Se scoate ,se desface folia si se lasa le scurs si la racit.Cand este rece se feliaza. Servire: Este un antreu rece,o alternativa la salam la mesele festive.Mai poate fi consumat incalzit cu un sos dulce picant.

Ingrediente Rulada de vitel cu caise si prune uscate.

Pt.1kg de produs:

Muschi de vitel,1,5kg

Caise si prune uscate,0,3kg

Cascaval sau mozzarela 0,3kg

Sare, dulce

Gogosari in otet,0.150kg

Vin alb sec 0,3 L

1 crenguta de cimbru

2 catei de usturoi

Categorii

Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă

Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă

Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă - Cum se prepara Plăcintă cu ciuperci și

Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă

Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă

Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă - Cum se

Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica

Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica

Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica - Cum se prepara Cornuri cu branza sarata - R

Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid

Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid

Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid - Cum se prepara Tarta rustica cu ro

Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat

Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat

Reteta culinara Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat din categoria Ape

Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios

Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios

Reteta culinara Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios din categoria Aperitive / Garnitur

Tarta rustica cu rosii si cascaval

Tarta rustica cu rosii si cascaval

Reteta culinara Tarta rustica cu rosii si cascaval din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Rom

Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă

Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă

Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă - Cum se prepara Pâine umplută cu brâ