Rulada din carne de vita cu pruna uscata
Reteta culinara Rulada din carne de vita cu pruna uscata din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Moldova. Cum sa faci Rulada din carne de vita cu pruna uscata
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Rulada din carne de vita cu pruna uscata
Doresc sa va arat , cum sa "modelati "gustos si frumos o rulada din carne de vita . In ce mod s-o preparati , ca rulada sa nu se desfaca , atunci , cind va fi taiata si aranjata pe platou? Daca o sa va staruiti sa indepliniti toti pasii , care vor fi descrisi mai jos , atunci va garantez, ca veti reusi cu mare succes. Acesta rulada este un aperetiv , care v-a infrumuseta orice masa de sarbatoare si are un gust deosebit , deoarece este impluta cu pruna uscata ,care in prealabil este marinata in coniac si imbibata cu nuca.
Ingrediente Rulada din carne de vita cu pruna uscata
450 gr de carne de vita ( antrecot)
60-80 gr de carne tocata de vita
60 gr de cascaval olandez
10 prune
5 nuci
20 gr de coniac
20 gr de jelatina
tifon
hirtie de aluminiu
piper negru macinat
sare