Rulada din carne de vita cu pruna uscata

Reteta culinara Rulada din carne de vita cu pruna uscata din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Moldova. Cum sa faci Rulada din carne de vita cu pruna uscata

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Rulada din carne de vita cu pruna uscata

 

Doresc sa va arat , cum sa "modelati "gustos si frumos o rulada din carne de vita . In ce mod s-o preparati , ca rulada sa nu se desfaca , atunci , cind va fi taiata si aranjata pe platou? Daca o sa va staruiti sa indepliniti toti pasii , care vor fi descrisi mai jos , atunci va garantez, ca veti reusi cu mare succes. Acesta rulada este un aperetiv , care v-a infrumuseta orice masa de sarbatoare si are un gust deosebit , deoarece este impluta cu pruna uscata ,care in prealabil este marinata in coniac si imbibata cu nuca.

Ingrediente Rulada din carne de vita cu pruna uscata

450 gr de carne de vita ( antrecot) 

60-80 gr de carne tocata de vita 

60 gr de cascaval olandez

10 prune

5 nuci

20 gr de coniac

20 gr de jelatina

tifon

hirtie de aluminiu

piper negru macinat

sare

Categorii