Rulada din fleica de porc, cu carne tocata

Timp de preparare 6 ore si 20 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulada din fleica de porc, cu carne tocata

Reţeta aceasta am pregatit-o de Paşte. Am mai spus că îmi place foarte mult să pregătesc unele preparate la Slow Cooker. Mai ales în zile ca acestea când sunt multe preparate care necesită cuptorul, iar pâna când slow cookerul Crock-Pot îşi face treaba, noi putem să pregătim altceva. Am condimentat fleica de porc pe ambele parti. Am presarat si usturoiul pe partea care va fi în interior,pe care punem umplutura. Am condimentat carnea tocata si am pus si patrunjel verde. Daca doriti, puteti sa folositi si alte condimente. Am pus carnea toccata peste bucata de fleica si deasupra dulceata de ardei iute. Am rulat carnea si am legat-o cu o sfoara. Am pus si crengute de rozmarin. In vasul Slow Cooker-ului am pus putin ulei si 100 ml apa. Am setat temperature pe High pentru 6 ore. Dupa cele 6 ore,am scos rulada, am desfacut sfoara si am lasat-o sa se raceasca. Am feliat-o dupa ce s-a racit complet. Nimic complicat dar foarte gustos.Si as zice ca a aratat foarte bine în cosercuta cu bunatati. S-aveţi poftă !!!

Ingrediente Rulada din fleica de porc, cu carne tocata

O bucata fleica de porc fara o

aproximativ 1,5 kg (fara prea multa grasime)

500 g carne tocata de porc

3 linguri dulceata de ardei iute

Sare

piper

boia

fulgi de ardei iute

Fulgi de usturoi

Ulei

Rozmarin

patrunjel verde

Categorii