Rulada din piept de gasca

Timp de preparare 2 ore si 15 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulada din piept de gasca

Preparam o omleta din: oua, ciuperci, ceapa, ardei. Ciupercile si ceapa tocate marunt se pun la calit in putin ulei. Adaugam ardeiul tocat si el marunt, sare si piper. Lasam sa se raceasca amestecul de legume. Ouale batute se amesteca cu legumele si apoi se pun intr-o tava si se da totul la cuptor 10-15 min. Cand omleta este coapta, se lasa sa se raceasca in tava. Pieptul de gasca se taie in felii. Se bat putin pentru a se intinde. Portionam carnea pentru a avea doua rulade egale. Pe o folie alimentara se aranjeaza carnea, se condimenteaza. Portionam omleta la marimea ruladei.Transferam apoi omleta peste carne si cu ajutorul foliei rulam strans. Fiecare rulada se impacheteaza in folie de aluminiu. Se pun in tava, adaugam vinul si apa si se dau la cuptor pentru 60 min. Scoatem rulada din folie si o transferam pe un platou. Servim cu garnitura de cartofi piure.

Ingrediente Rulada din piept de gasca

1 piept de gasca

4 oua

2-3 ciuperci mari

1/2 ardei rosu gra

1 ceapa

condimente pentru pui

sare si piper

200 ml vin rosu sec

200 ml apa

Categorii