Rulada din piept de pui tocat
Instructiuni de preparare Rulada din piept de pui tocat
Toate ingredientele (cu exceptia laptelui si zeama de lamaie)se amesteca rezulta o pasta molicica si lipicioasa cu mainile date prin faina,se ia din compozitie formandu-se rulade care se prajesc intr-o tigaie in care pus unt si ulei.
Cand sunt frumos rumenite ,se adauga lapte pana la jumatatea grosimii ruladei se acopera tigaia cu hartie de copt si se pune capacul se fierbe 10minute apoi se intoarce pe cealalta parte se mai fierbe 10min.
Pt cine are oala minune,e timpul s-o foloseasca acolo se fierbe 10min se scurge sosul format in care se adauga zeama de lamaie,o lingura-doua de amidon, putin unt ,sare se fierbe la foc mic e delicios sosul!
Ingrediente Rulada din piept de pui tocat
carnea de pe doua piepturi de pui,tocata
carne pt carnat
parmigiano
un morcov ras
2 oua
3 linguri orez
patrunjel verde
sare,piper,busuioc
lapte
zeama de lamaie