Rulada din piept de pui tocat

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Rulada din piept de pui tocat

Toate ingredientele (cu exceptia laptelui si zeama de lamaie)se amesteca rezulta o pasta molicica si lipicioasa cu mainile date prin faina,se ia din compozitie formandu-se rulade care se prajesc intr-o tigaie in care pus unt si ulei.

Cand sunt frumos rumenite ,se adauga lapte pana la jumatatea grosimii ruladei se acopera tigaia cu hartie de copt si se pune capacul se fierbe 10minute apoi se intoarce pe cealalta parte se mai fierbe 10min.

Pt cine are oala minune,e timpul s-o foloseasca acolo se fierbe 10min se scurge sosul format in care se adauga zeama de lamaie,o lingura-doua de amidon, putin unt ,sare se fierbe la foc mic e delicios sosul!

Ingrediente Rulada din piept de pui tocat

carnea de pe doua piepturi de pui,tocata

carne pt carnat

parmigiano

un morcov ras

2 oua

3 linguri orez

patrunjel verde

sare,piper,busuioc

lapte

zeama de lamaie

Categorii