Rulada festiva

Timp de preparare o ora

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Rulada festiva

Carnea se pune intr-un vas,se acopera cu vin,se pun condimente (cimbru,ienupar,foi de dafin,piper,coriandru,sare,etc),se acopera ermetic si se lasa in frigider doua ore(sau mai mult!).

Carnea se taie (ca o carte ) si se bate bine cu ciocanul de snitele.Intr-un castron se amesteca carnea tocata ,parmezanul si pesmetul.Se adauga oul , patrunjelul tocat si sare,se amesteca.

Carnea se taie (ca o carte ) si se bate bine cu ciocanul de snitele.Intr-un castron se amesteca carnea tocata ,parmezanul si pesmetul.Se adauga oul , patrunjelul tocat si sare,se amesteca.

Aceasta compozitie se intinde peste bucata de carne: Se adauga cascavalul feliat,sunca de praga si ouale: Se ruleaza si se leaga bine cu ata de bucatarie.

Se pune in tava (se poate adauga si putin ulei),se adauga marinata strecurata si se da la cuptor pentru o ora .

Ingrediente Rulada festiva

400 g pulpa de ied(miel)

-300 g carne tocata

80 g parmezan

80 g pesmet

condimente pentru carne de miel

100 g sunca de praga

100 g cascaval

2 buc oua fierte tari

1 buc ou

patrunjel

vin

sare

ulei

Categorii