Rulada fina cu cu branza si zmeura

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulada fina cu cu branza si zmeura

1.Se prepara blatul mixand albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul.Se incorporeaza si galbenusurile frecate cu margarina aflata la temperatura camerei,esenta si faina turnata in ploaie.Se toarna aluatul intr-o tava in care am pus hartie pentru copt si se da la copt pentru cca.20 minute la foc potrivit. Se desprinde blatul copt de pe hartie si se lasa sa se raceasca un pic apoi il intoarcem invers(partea de jos in sus),tot pe harti de copt Se mixeaza crema de branza cu zaharul apoi adaugam jumatatate din zmeura.Aceasta umplutura o intindem pe blatul intors ,presaram deasupra zmeura apoi ajutandu-ne de hartia de copt,rulam usor si dam rulada la rece ,cel putin 2 ore,dupa care se scoate si se decoreaza cu frisca si zmeura proaspata.Se serveste feliata. Pofta buna!

Ingrediente Rulada fina cu cu branza si zmeura

ptr.blat rulada5 oua,5 linguri de faina ,5 linguri de zahar,75 g margarina,esenta vanilie,un praf de sare

umplutura250 g crema fina de branza de vaci,100 g zahar pudra,zahar pudra,100 g zmeura proaspata

ornare200 ml frisca lichida,50 g zmeura proaspata

Categorii