Rulada marmorata, cu capsune si frisca
Reteta culinara Rulada marmorata, cu capsune si frisca din categoria Prajituri. Cum sa faci Rulada marmorata, cu capsune si frisca
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Rulada marmorata, cu capsune si frisca
E sezonul capsunelor, iar eu nu le pot rezista. Nu stiu cine le-ar putea rezista, de altfel. Asadar, va propun o rulada pe cat de simpla, pe-atat de buna.
Ingrediente Rulada marmorata, cu capsune si frisca
Blat:
5 oua medii (de tara am folosit eu)
160 g zahar
100 g faina
1 lg cu varf cacao (22% grasime)
5 lg apa fierbinte
2 lg ulei presat la rece
un praf sare
Crema:
350 g capsune (spalate si curatate de codite)
100 g zahar
200 g smantana lichida (30% grasime -Pilos)
6 capsune mari
Decor
cateva petale de bujor (optional)
putina frisca