Rulada picanta

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Rulada picanta

Ceapa se taie marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, apoi se pun la calit in ulei. Dup[a ce s-au inmuiat, se adauga carnea tocata, rosia curatata de coaja si taiata cubulete, sarea, piperul si cateva rondele de ardei iute. Se lasa sa fiarba 15 minute inabusit.Inainte de a lua de pe foc se amesteca putin patrunjel verde, tocat. Aceasta compozitie se pune pe o foaie de placinta, uniform repartizata, cu tot cu uleiul din tigaie. Peste ea se presara cateva fasii mici de ardei rosu si bucatele de cascaval. Foaia se ruleaza si se aseaza intr-o forma de cozonac. Se unge cu ou batut pe deasupra si se da la cuptor la foc potrivit sau chiar la tare cca 30 de minute. Se poate servi atat calda cat si rece.

Ingrediente Rulada picanta

o foaie de placinta, 1 morcov, o ceapa, 250 g carne tocata, o rosie, o jumatate de ardei rosu, 1 ardei iute, 50 g cascaval, sare, piper, ulei, ou pt uns, patrunjel verde.

Categorii