Rulada pizza

Reteta culinara Rulada pizza din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Rulada pizza

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Rulada pizza

520g aluat foietaj proaspat (2 foi) 300g sunca feliata 300g cascaval feliat 60g ketcup oregano 1 galbenus pentru uns

Aluatul se intinde o foaie pe suprafata de lucru infainata si se netezeste putin cu sucitorul.

Se unge cu ketchup pe toata suprafata si se presara oregano.

Se pun felii de sunca pe toata suprafata.

Se pun deasupra felii de cascaval si se ruleaza strans.

Se taie felii de aprox 4-5 cm.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se ung cu galbenus de ou si se baga in cuptorul preincalzit la 180 de grade C.

Se tin in cuptor pana se rumenesc frumos. (circa 1 ora)

Se pot consuma calde sau reci.

Pofta Buna!

 

Ingrediente Rulada pizza

520g aluat foietaj proaspat (2 foi)

300g sunca feliata

300g cascaval feliat

60g ketcup

oregano

1 galbenus pentru uns

Categorii