Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

Instructiuni de preparare Rulada tricolora umpluta cu crema de branza
Ingrediente Rulada tricolora umpluta cu crema de branza
Pentru aluatul verde
2 oua
2 linguri ulei
1 lingura smantana
2 linguri faina
1 lingurita praf de copt
2 linguri spanac fiert si tocat marunt
putina sare
Pentru aluatul galben
2 oua
2 linguri ulei
1 lingura smantana
2 linguri faina
1 lingurita praf de copt
4 linguri branza sarata (telemea
cas)
Pentru aluatul portocaliu
2 oua
2 linguri ulei
1 lingura smantana
2 linguri faina
1 lingurita praf de copt
1 linguri pasta de ardei
1 lingura kechup
sare
Pentru umplutura:
200g crema de branza sarata (daca nu gasiti sarata adaugati voi sare)
3 linguri smantana
optional puteti adauga marar (eu nu am pus)