Rulou cu branza raclette
Facut cu cartofi si garnisit cu branza Raclette + sunca, un rulou de care se va indragosti si ultima papila gustativa. Cine e pregatit sa testeze reteta?
Instructiuni de preparare Rulou cu branza raclette
Decojiti cartofii si dati-i pe razatoare. Bateti ouale,adaugati sare si piper si amestecati cu cartofii rasi. Adaugati ceapa taiata marunt.
Turnati acest amestec intr-o tava de copt din silicon. Nivelati bine sa aveti o grosime uniforma.
Coaceti 30 minute la 180°C.
Intoarceti tava de silicon peste o hartie de copt si aranjati felii de branza Raclette pe ea. Acoperiti numai 2/3 din suprafata. Apoi, aranjați felii de șunca peste branza.
Rulati in timp ce strangeti putin. Puneti ruloul in cuptorul fierbinte, timp de 5 minute pentru a topi branza.
Gata!
Ingrediente Rulou cu branza raclette
5 oua
450 gr cartofi
1 ceapa
300 gr branza Raclette
4 felii de sunca presata
sare
piper