Rulou cu branza raclette

Facut cu cartofi si garnisit cu branza Raclette + sunca, un rulou de care se va indragosti si ultima papila gustativa. Cine e pregatit sa testeze reteta?

Timp de preparare o ora

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Rulou cu branza raclette

Decojiti cartofii si dati-i pe razatoare. Bateti ouale,adaugati sare si piper si amestecati cu cartofii rasi. Adaugati ceapa taiata marunt.

Turnati acest amestec intr-o tava de copt din silicon. Nivelati bine sa aveti o grosime uniforma.

Coaceti 30 minute la 180°C.

Intoarceti tava de silicon peste o hartie de copt si aranjati felii de branza Raclette pe ea. Acoperiti numai 2/3 din suprafata. Apoi, aranjați felii de șunca peste branza.

Rulati in timp ce strangeti putin. Puneti ruloul in cuptorul fierbinte, timp de 5 minute pentru a topi branza.

Gata!

Ingrediente Rulou cu branza raclette

5 oua

450 gr cartofi

1 ceapa

300 gr branza Raclette

4 felii de sunca presata

sare

piper

Categorii