Rulou de carne cu glazura dulce acrisoara

Reteta culinara Rulou de carne cu glazura dulce acrisoara din categoria Mancaruri cu carne. Specific Grecia. Cum sa faci Rulou de carne cu glazura dulce acrisoara

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Rulou de carne cu glazura dulce acrisoara

 

Eu aveam o alta modalitate de a prepara acest rulou, dar cum vreau sa incerc noi retete, am zis sa o incerc si pe aceasta! Ei bine, mie mi-a placut, dar sotul ar fi dorit fara glazura, deci, e la alegerea si gustul vostru daca o veti folosi sau nu!

Ingrediente Rulou de carne cu glazura dulce acrisoara

600 gr carne de vita tocata

1 ceapa tocata marunt sau data prin razatoare

3 oua + 2 galbenusuri

1 ceasca pesmet

5 linguri branza regato rasa

2 fire de telina verde

1 lingurita cimbru uscat

1 lingurita busuioc uscat

4 linguri patrunjel tocat marunt

ulei masline

sare

piper

Ptr glazura:

jumatate ceasca ketchup

un sfet ceasca otet de mere

3 linguri zahar brun

Categorii