Rulou de carne cu glazura dulce acrisoara
Reteta culinara Rulou de carne cu glazura dulce acrisoara din categoria Mancaruri cu carne. Specific Grecia. Cum sa faci Rulou de carne cu glazura dulce acrisoara
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Rulou de carne cu glazura dulce acrisoara
Eu aveam o alta modalitate de a prepara acest rulou, dar cum vreau sa incerc noi retete, am zis sa o incerc si pe aceasta! Ei bine, mie mi-a placut, dar sotul ar fi dorit fara glazura, deci, e la alegerea si gustul vostru daca o veti folosi sau nu!
Ingrediente Rulou de carne cu glazura dulce acrisoara
600 gr carne de vita tocata
1 ceapa tocata marunt sau data prin razatoare
3 oua + 2 galbenusuri
1 ceasca pesmet
5 linguri branza regato rasa
2 fire de telina verde
1 lingurita cimbru uscat
1 lingurita busuioc uscat
4 linguri patrunjel tocat marunt
ulei masline
sare
piper
Ptr glazura:
jumatate ceasca ketchup
un sfet ceasca otet de mere
3 linguri zahar brun