Rulou de vitel umplut cu surimi si creveti, pe cartofi noi si jus de vin rosu si raci
Instructiuni de preparare Rulou de vitel umplut cu surimi si creveti, pe cartofi noi si jus de vin rosu si raci
Ingrediente Rulou de vitel umplut cu surimi si creveti, pe cartofi noi si jus de vin rosu si raci
Ingrediente pentru 10 portii
1,3 kg carne de vaca tocata
200 gr creveti decorticati mici
10 bucati surimi
rozmarin verde
cimbru verde
sare de mare
piper macinat grunjo
20 de felii de bacon fresh
taiat pe lung
Pentru sos:
300 gr suc de rosii
1 lingura otet balsamic
1 lingurita usturoi tocat
50 ml vin rosu dulce
zahar brun 1 lingura
200 ml supa de peste
50 gr unt
50 ml supa de oase sau vita
100 gr creveti si raci la conserva
Garnitura :
40 - 50 cartofi noi mici
sa fie 4-5 la portie
3 batoane de surimi
2 linguri de creveti decorticati
2 linguri de bacon cubulete
2 linguri de ardei gras colorati
ulei de masline 50 ml
verdeata
sare
piper