Rulou din piept de pui umplut cu ficaciori de pasare

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulou din piept de pui umplut cu ficaciori de pasare

Se spala ficaciorii, se fierb 20 min. Se taie pieptul de pui ca pentru snitele si se bate. Se pune o bucatica de ficat pe pieptul de pui si se ruleaza,se poate prinde cu o scobitoare,se aseaza intr-o tava de cuptor. Se procedeaza asa cu toate bucatile de pui. Rosiile se taie marunt si se pene in tava peste rulouri.cartofii se curata de coaia si se taie rondele. Se pot pune sub un rulou sau printre ele.se condimenteaza dupa gust, se stropeste cu putin ulei, se pune in pic de apa si sa baga la cuptor pina se rumenesc rulourile.

Ingrediente Rulou din piept de pui umplut cu ficaciori de pasare

ficat pui 500gr.

1 piept de pui

2 cartofi

4 rosii

condimente

sare si piper

Categorii