Rulou porc

Timp de preparare 2 ore si 15 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulou porc

Spalam bine carnea de porc si o deschidem. O batem putin. Curatam usturoi si il punem in blender, il facem crema. Intr un bol punem mustar, sare, ulei, piper,oregano si mustar si amestecam bine. Punem o folie de aluminiu pe masa si cu o pensula o ungem cu sos de mustar punem carnea, ungem cu sos de mustar si asezam bacon, sunca si cascaval. Rulam impreuna cu folia de aluminiu. Lasam la rece toata noaptea. Spalam cartofii si ii stergem cu hartie de bucatarie. Ii crestam + si ii ungem cu sos de mustar. Ii punem in folie de aluminiu separat. Ii adaugam linga rulou stropim cu putin ulei. Preincalzim cuptorul la 180 de grade si coacem pentru 2 ore. Spalam si curatam varza si morcov le dam pe razatoare. Punem in bol adaugam ulei, sare piper si zeama de lamaie si amestecam.

Ingrediente Rulou porc

2 kg muşchi de porc

6-8 felii bacon

8-10 felii caşcaval

1 căpăţână de usturoi

3 linguri muştar

3 linguri ulei

sare

piper si oregano dupa gust

150 g şuncă

6 cartofi

Pentru salata:

Varza

morcov

sare

piper

ulei si zeama de lamaie

Categorii