Rulouri cu sunca, cascaval si chives

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulouri cu sunca, cascaval si chives

Foaia de foietaj dezghețată se întinde pe masa de lucru. Se unge cu sos BBQ, apoi se cubulețele de șuncă, se presară cașcavalul ras, oregano, pudra de usturoi și ceapa chives toccata mărunt. Foaia umplută, se rulează strâns, apoi se taie în bucăți de 2-3 cm grosime și se așează în tava tapetată cu foaie de pergament. Gălbenușul se amestecă energic, apoi se ung, rulorile, apaltizate ușor, se presară cașcaval ras și se dau la copt, în cuptorul preîncins, la 200 grade, cca. 20 minute. Se savurează calde sau reci. Sunt delicioase! Spor și poftă bună!

Ingrediente Rulouri cu sunca, cascaval si chives

Aluat de foietaj 1 foaie dreptunghiulară cca. 400 g

Sos BBQ cca. 100 ml

Cubulețe de șuncă cca. 200 g

Cașcaval ras cca. 100 g

Oregano uscat cca.1 lingură

Pudră de usturoi cca. 1 lingură

Ceapă chives cca. 50 g

Ou 1 gălbenuș

Cașcaval ras cca. 100 g.

Categorii