Rulouri de branza cu condimente si ierburi

Timp de preparare 2 ore si 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulouri de branza cu condimente si ierburi

Intr-un bol, amestecam cele 3 feluri de branza, cu mana. Impartim aluatul de branza in doua. Pregatim 2 foi de aluminiu.luam o bucata de aluat de branza si ii dam o forma cilindrica, ca un rulou si o asezam in foaia de alminiu si o inpachetam. La fel procedem si cu cealalta parte a compozitiei. Le punem la frigider pentru a se intari, cca 2 ore. Dupa 2 ore le scoatem din frigider,le scoatem din ambalaj si cu un cutit bine ascutit, le taiem in mici cilindrii. Pregatim prima parte pentru ornat:-pe un platou intins,amestecam cele 3 feluri de piper.luam rulourile,unul cate unul si le rulam prin piper. Dupa ce s-a lipit pier pe rulouri, punem rulourile pe un carpator de lemn. La fel procedam si pentru cea de-a 2-a ornare, pe un platou amestecam galbenusul si beikonul si rulam bucatile de branza. Se servesc ca aperitiv. Pofta buna!

Ingrediente Rulouri de branza cu condimente si ierburi

Pentru prepararea rulourilor:

-200 gr branza boursin cu aroma de usturoi

-150 gr branza philadelphia

-100 gr branza de vaci grasa si sarata.

Pentru ornat 1:

-o lingurita piper negru boabe,pisate putin,nu praf

-o lingurita piper alb boabe,la fel ca si cel negru

-o lingurita pier verde boabe,la fel ca si celelalte.

Pentru ornat 2:

-50 gr beikon tocat marunt si prajit in tigaie

-3 galbenusuri de ou,fierte si date pe razatoare.

Categorii