Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb
Reteta culinara Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb din categoria Curcan. Specific Romania. Cum sa faci Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb
Aceste rulouri sunt atat de grozave, ca trebuia sa le fac in cantitate mai mare. De fapt, cred ca sosul, cu smantana si crema de branza, au dat un gust aparte rulourilor si cremozitate. Sunt atat de consitente, iar daca alaturi mai puneti si un piure, salata sau niste cartofi nature, o sa va saturati cu doua bucati (pentru mine a fost suficient un rulou la o masa). Puteti sa le pregatiti si cu piept de pui, ca sunt la fel de bune.
INGREDIENTE
Ingrediente Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb
Pentru 8 rulouri: 8 felii piept de curcan 8 felii prosciutto 1 cutie ciuperci taiate 1 ceapa 1 catel de usturoi sare piper boia de ardei dulce 1 lingurita condimente pentru pui oregano uscat 2 linguri ulei Pentru sos: 250 ml smantana de gatit 4 linguri crema de branza 1 lingurita amidon sare piper 2-3 linguri parmezan ras
8 felii piept de curcan
8 felii prosciutto
1 cutie ciuperci taiate
1 ceapa
1 catel de usturoi
sare
piper
boia de ardei dulce
1 lingurita condimente pentru pui
oregano uscat
2 linguri ulei
250 ml smantana de gatit
4 linguri crema de branza
1 lingurita amidon
sare
piper
2-3 linguri parmezan ras