Rulouri de curcan cu sunca afumata, in sos bechamel

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulouri de curcan cu sunca afumata, in sos bechamel

Am batut feliile de piept de curcan, cu ciocanul de snitele. Am presarat cimbru peste bucatile de piept de curcan, am pus o felie de bacon si le-am rulat prinzandu-le cu o scobitoare. Am uns un vas termorezistent cu unt, am asezat rulourile in el. Sosul bechamel l-am facut din 350 ml lapte cald, 100 gr unt si 2 linguri faina alba, sare, piper si un pic de usturoi granulat (sosul l-am facut mai subtire) si am turnat peste rulouri. L-am bagat la cuptor 45-50 minute (pana prinde o crusta colorata pe deasupra). Dupa ce am asezat ruloul in farfurie, am ras cascaval pe deasupra.

Ingrediente Rulouri de curcan cu sunca afumata, in sos bechamel

piept de curcan

sunca afumata felii subtiri

sos bechamel (lapte

unt

faina alba

sare

piper

usturoi granulat)

cimbru

cascaval

Categorii