Rulouri de pangasius cu legume si sos olandez

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Rulouri de pangasius cu legume si sos olandez

Va propun o reteta delicioasa care se poate pregati atat la steamer cat si la cuptor. Se sareaza si pipereaza pestele pe ambele parti. Puteti folosi piper alb. Se taie morcovul bastonase, ardeiul julienne si buchetelele de broccoli in jumatate si se pun la fiert in apa cu sare. Cand legumele au fiert, luam cate un file de peste punem in mijloc cate 2 jumatati de broccoli, 2 felii de ardei, 2 bastonase de morcov si cateva frunze de patrunjel proaspat. Rulam si prindem cu scobitori. Pe o tava punem folie de aluminu si putin ulei, peste asezam rulourile de peste si dam la cuptorul preincins la 180 gr pentru 20 min. Daca folositi steamarul, puneti pt 15 min la optiunea "peste" Intre timp pregatim sosul: Intr-un vas punem apa, otetul, vinul, piperul si ceapa taiata bucati. Punem la fiert la foc mic pt 15 min..(pana se reduce lichidul la jumatate) Topim untul la microunde sau intr-un vas pe foc si il lasam sa dea in clocot, apoi cu o strecuratoare sau o lingura inlaturam spuma care s-a format deasupra. Intr-un vas pe bain marie Punem galbenusurile si cu mixerul incorporam incet supa in care a fiert ceapa (folosim acelasi procedeu ca la maioneza. Cand am terminat de incorporat supa, adaugam putin cate putin untul si continuam sa batem cu mixerul pana ce sosul se ingroasa usor.. (nu am reusit sa fac prea multe poze pt ca trebuie sa te misti repede, insa data viitoare rog sotul sa le faca) Asezonati cu sare, piper si sucul de lamaie si serviti cu peste si legume fierte. Pt aceasta reteta cu fotofrafii pas cu pas, va astept pe blog! Pofta buna!

Ingrediente Rulouri de pangasius cu legume si sos olandez

Ingrediente:

4 fileuri de Pangasius

1 morcov

1/2 ardei rosu

4 buchetele broccoli

patrunjel

sare

piper

pt sos:

3 galbenusuri

1 lingura otet

1 ceapa mica

50 ml vin

70 ml apa

150 gr unt

1 lingurita zeama de lamaie

sare

piper alb

Categorii