Rulouri de peste afumat cu dresing de marar si sfecla
Instructiuni de preparare Rulouri de peste afumat cu dresing de marar si sfecla
Pastravul afumat se taie bucati si se pune intr-un blender impreuna cu coaja si zema de lamaie si crema de branza. Se transfera intr-un bol si se amesteca cu o lingura de marar tocat si sare daca este necesar.
Feliile de somon se umplu cu crema de pastrav, se ruleaza si se dau la rece. Sfecla se rade si se amesteca cu restul de marar tocat si cu uleiul. Se servesc rulourile cu dresingul de sfecla si felii de lamaie.
Rulouri de somon afumat cu branzaTartine cu pasta de pastrav afumatSomon afumat pe gratarRulada de clatite cu somon afumatPastrav afumat cu castravete si chimenDovlecei rasi cu somon fume.
Somon cu marar si mirodeniiRulouri de somon afumat cu avocadoSupa de avocado cu somon afumatSalata de andive cu somon afumatSendvis cu avocado si somon afumatSfecla coapta cu sos de mararPasta de somon afumatSomon cu sos de mararMini-sendvisuri cu somon afumat.
Ingrediente Rulouri de peste afumat cu dresing de marar si sfecla
125 g pastrav afumat,
2-3 linguri crema de branza proaspata,
coaja si zeama de la ¼ lamaie,
1 ½ linguri marar proaspat tocat,
8 felii somon afumat,
1 sfecla medie coapta,
2 linguri ulei rapita presat la rece,
felii de lamaie pentru decor.