Salata cu ton proaspat

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Salata cu ton proaspat

Fasolea se fierbe in apa clocotita cu sare 2 minute. Se scurge si se pune intr-un bol.

Intr-o tigaie se incinge o lingura ulei de masline si se prajeste tonul 3-4 minute pe ambele parti. Se lasa sa se raceasca 5 minute apoi se taie bucati. Se pune in bol peste pastai impreuna cu rosia tocata si maslinele.

Mustarul, otetul, tarhonul, sarea si restul de ulei de masline se amesteca intr-un bol si se toarna peste salata. Se amesteca cu grija si se serveste.

Ingrediente Salata cu ton proaspat

500 g pastai fasole verde,

7 linguri ulei masline,

1 file ton ,

2 linguri otet de vin rosu,

2 lingurite mustar Dijon,

2 linguri tarhon proaspat tocat,

½ lingurita sare,

½ cana masline negre fara samburi,

1 rosie galbena.

Categorii